tiistai 12. heinäkuuta 2011

Munien haudonta kotikonstein


Kotikanalan pitäjille vinkiksi:


-Laita munat höyrykattilaan, missä villaa, linnunsulkia

-Aseta hehkulamppu kattilan ylle ja pidä lämpö tasaisena

-Kosteuta munia suihkepullolla päivittäin ja kääntele munia

Noin kolmen viikon kuluttua ensimmäiset tiput nostelee päätään.

3 kommenttia:

Apris kirjoitti...

me ollaan duunattu vanhasta uunista aika accurate hautomakone, pitäsköhän heitellä ohjeita.. ? = D

Juha Henrik Rummukainen kirjoitti...

Laita ihmeessä! Keväällä haudonnan ulkoistaminen ulkoilma-linnuille rokkaa kans!

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaisen maatiaiskanan munia voi tilata vaikka www.munanetti.fi kautta, sivuilla on kasvattajia, jotka myyvät munia tai valmiiksihaudottuja tapauksia.

Kanahulluus on vaaratonta, mutta hauskaa!

Hae tästä blogista

Ladataan...

Suositut tekstit